• WhatsApp:
    0471/83.00.99
  • Adres:
    Langvoort 23, 2430 Laakdal

Get Appointment

Behandelingen

Fierce Like A Fox - Strong Like a Wolf
Elegant Like You

Draag zorg voor jouw handen en voeten want ze zijn belangrijker dan je denkt.

Je handen zijn de belangrijkste instrumenten die je elke dag meedraagt. Ze zijn een verlengde van jezelf en het eerste wat mensen zien en voelen als ze je ontmoeten. Onze handen zijn het visitekaartje van onszelf en een waardevolle eerste indruk. Door zorg te dragen voor je handen en voor je nagels, draag je een stukje zorg voor jezelf. Een manicure kan hierbij helpen, en een mooie kleur (naturelle of opvallend) maakt er een echte eye-catcher van.

Onze voeten brengen ons naar overal, ze worden het meeste belast en ze dragen ons naar elke verdere stap. Door op regelmatige basis een pedicure te laten uitvoeren, kan je klachten en pijn verhelpen of voorkomen en  geef je jouw voeten de zorg die ze nodig hebben.

Vermijd om te bijten op je nagels en nagelriemen. Dit kan je nagels en huid enorm beschadigen en de stoffen die in de gellak zitten, zijn niet eetbaar. Hydrateer je nagelriemen en nagels daarom dagelijks met een voedende nagelriemolie. Dit voorkomt niet alleen de velletjes aan de nagelbasis, die kunnen irriteren en prikkelen, maar het bevordert ook een gezonde nagelgroei en zorgt voor langdurig stralende nagels en vingers.

Houd ook je handen gehydrateerd en zacht door dagelijks een voedende handcrème aan te brengen. Dit draagt bij aan de algehele gezondheid en pracht van je handen en vingers.

Frequent en langdurig contact met water, zoals regelmatig zwemmen of dagelijkse schoonmaakbezigheden kunnen de duurzaamheid van de gellak negatief beïnvloeden. Tracht hier aandacht voor te hebben, maar dit wilt niet zeggen dat je deze moet vermijden. Een gellak kan zeker tegen een stootje en een spatje water.

Wanneer je veel in contact gaat komen met water is het aan te raden om je nagels goed te hydrateren (verzandigen) met nagelriemolie. De nagels zuigen de olie deels op en zo voorkomt het dat water de nagels heel soepel en kwetsbaar maakt.

Wanneer je in aanraking komt met bijtende chemicaliën of producten, is het raadzaam om handschoenen te dragen. Dit beschermt niet alleen je gellak, maar ook je handen tegen potentieel schadelijke stoffen.