• WhatsApp:
    0471/83.00.99
  • Adres:
    Langvoort 23, 2430 Laakdal

Get Appointment

Passie
Passie Ineke Saquet

Mijn verhaal

Ik ben Ineke. Een jonge, gedreven onderneemster die recentelijk haar eigen nagelstudio heeft geopend. Om jullie een beter inzicht te geven in deze website en in wat ik juist doe, wil ik mezelf even voorstellen en wat toelichting geven.  

Passie
Nagelstudio Mijn reis

van verpleegkundige tot eigenaar van een nagelstudio

Mijn verleden omvat zeven jaar als toegewijde verpleegkundige op de afdeling intensieve zorgen van een ziekenhuis. Ik heb deze job altijd met hart en ziel gedaan, het verzorgen van mensen zit duidelijk in mijn bloed. Gedurende deze periode heb ik veel geleerd en mijn carrière zien ontwikkelen. Na zeven jaar hard werken, het doormaken van een epidemie, het opofferen van andere passies en mezelf hierin verliezen, heb ik uiteindelijk besloten om deze baan achter me te laten. In het begin leek het dat ik de sector helemaal achter mij kon laten, maar al snel bleek dat de verzorgende kant niet weg te slaan uit mijn leven en uit mijn karakter. Maar daarover meer hieronder..

Mijn aabod
De start Passie

De start van mijn nagelstudio: een nieuwe passie ontdekt

Als verpleegkundige mocht ik nooit gellak dragen. Dus toen ik stopte met werken, was dat dan ook het eerste dat ik wilde doen, gellak laten aanbrengen. De zelfzorg, de frisheid en het zelfvertrouwen dat ik voelde door verzorgde nagels, was onmiddellijk merkbaar. Al snel ontdekte ik dat er een interesse was om het te leren en proberen bij anderen. Ik leerde en oefende, zowel bij mezelf als bij anderen en voor ik het wist kon ik er geen genoeg van krijgen. Ik ontdekte bijkomstig ook nog een interesse in voeten en die interesse werd ook al snel in de praktijk omgezet.

En zo is het dus ontstaan. Handverzorgingen en voetverzorgingen. FoxyWolf werd een feit.

De start van mijn nagelstudio: een nieuwe passie ontdekt
De start van mijn nagelstudio: een nieuwe passie ontdekt

Voor vrouwen en mannen

Ik draag in mijn studio evenveel zorg voor vrouwen als voor mannen. Ik vind het belangrijk dat mannen zich ook welkom voelen en dit mag een klein beetje extra in de verf worden gezet. Is het voor een manicure of een pedicure? Is het voor gellak? Allemaal eender. Mannen mogen voor zichzelf willen zorgen. Schone, frisse handen of aangenaam aanvoelende en verzorgde voeten horen daarbij.