• WhatsApp:
    0471/83.00.99
  • Adres:
    Langvoort 23, 2430 Laakdal

Get Appointment

Passie
Passie Ineke Saquet

Mijn verhaal

Ik ben Ineke. Een jonge, gedreven onderneemster die een eigen nagelstudio heeft geopend bij mij thuis. Om jullie een beter inzicht te geven in deze website en in wat ik juist doe, wil ik mezelf even voorstellen en wat toelichting geven.  

Passie
Nagelstudio Mijn reis

Van verpleegkundige tot eigenaar van een nagelstudio

Mijn verleden omvat zeven jaar als toegewijde verpleegkundige op de afdeling intensieve zorgen van een ziekenhuis. Ik heb deze job altijd met hart en ziel gedaan, maar na zeven jaar hard werken en mezelf verliezen, heb ik uiteindelijk besloten om deze baan achter me te laten. Al snel bleek dat de verzorgende kant niet weg is te slaan uit mijn leven en dat ik het zorgen voor mensen duidelijk nodig heb. Maar daarover meer hieronder..

Mijn aabod
De start Passie

De start van mijn nagelstudio: een nieuwe passie ontdekt

Ik moet toegeven, ik had mezelf nooit gezien als nagelstyliste in het verleden. Als je me een jaar geleden had gezegd dat ik manicure en pedicure ging doen had ik je voor zot verklaard.

Als verpleegkundige waren gelnagels nooit toegestaan. Toen ik door mentale redenen niet meer kon werken, wilde ik mezelf meteen verwennen met gellak op mijn handen. De zelfzorg, de frisheid en het zelfvertrouwen dat ik voelde door verzorgde nagels, was onmiddellijk merkbaar. Al snel ontdekte ik dat er een interesse was om het te leren en proberen bij anderen. Ik ontdekte bijkomstig ook nog een ongekende interesse in voetverzorging en die interesse werd ook al snel in de praktijk omgezet.

Zo is het dus ontstaan. Handverzorgingen en voetverzorgingen. FoxyWolf werd een feit.

De start van mijn nagelstudio: een nieuwe passie ontdekt
De start van mijn nagelstudio: een nieuwe passie ontdekt