• WhatsApp:
    0471/83.00.99
  • Adres:
    Langvoort 23, 2430 Laakdal

Get Appointment

manicure Gellak Biab Manicure- gelnagels

Handen die blijven stralen

Hieronder vind je uitleg over de diensten die ik aanbied. Ik focus mij op de natuurlijke nagel en op de algemene natural nail treatment van de handen. Ik verleng de nagels in principe niet, maar laat de eigen nagels schitteren op een kwaliteitsvolle manier. 

Bij elke verzorging van de handen is standaard een manicure inbegrepen. 

Ik probeer jou altijd de beste behandeling aan te raden die ik voor jou nagels het beste geschikt vind. Niet elke behandeling is voor iedereen of voor elke soort nagel geschikt. Ik spendeer dan ook extra tijd en aandacht op samen met jou te bekijken welke soort nagels het beste bij jou passen.

ZIE PRIJZEN ONDERAAN

Manicure Uitgebreide manicure

De basis voor stralende handen

Alles begint met onze standaard inbegrepen manicure van de nagels, een essentieel onderdeel van elke behandeling van de handen. Alles draait hier om het verzorgen en voorbereiden van je nagels en nagelriemen maar ook om het resultaat achteraf.

De nagels worden in vorm gevijld en de nagelriemen worden opgeschoond met een elektrische vijl en een tangetje (combi techniek). Alle droge plekjes en velletjes worden netjes weggehaald, waardoor je een mooie frisse set nagels hebt. Dit proces vraagt wel wat tijd en precisie, maar loont zeker de moeite. 

Op het einde van de behandeling zorgen we voor een goede hydratatie  en we eindigen met een ontspannende handmassage. Alles in mijn studio draait om het verwenmoment en wat “you-time” in combinatie met kwaliteit.

Contacteer mij

Flexibele gel – biab- harde gel???

Gellak is een soort nagellak die extra stevig en hard is. Het verschil met gewone nagellak is, dat deze wordt uitgehard in een UV/LED lamp en dat deze hierdoor extra stevig is en niet afbrokkelt. Gewone gellak bied ik echter niet aan in mijn salon, maar de kleurtjes zijn in overvloed aanwezig om op elke soort gel te kunnen plaatsen. 

Flexibele gel (biab)of medium flexibele gel is een soort van gel die je kan opbouwen op de natuurlijke nagel. Het kenmerkt zich door zachter te zijn dan harde gel, waardoor het zich meer aanpast aan de natuurlijke nagel en meebeweegt. Het is DE manier om een natuurlijke nagel op te bouwen zoals een gelnagel. Je kan hiermee een natuurlijke bolling maken en een naturelle look creëren die echt stevig is. Mensen met dunne of kwetsbare nagels, of mensen die vaak last hebben van stukjes of loslating vooraan de nagels, kunnen met flexibele gel een heel goed, duurzaam resultaat krijgen. 

Harde gel of builder gel is een stukje harder en steviger dan flexibele gel. Het beweegt niet mee met de natuurlijke nagel waardoor hij heel stevig is en ook gebruikt wordt voor verlengingen te plaatsen. Mensen met een echt actief leven, die toch niet voldoende stevigheid ondervinden van flexibele gel, zijn vaak beter met een harde gel op hun nagels. Ook mensen die extra lange natuurlijke nagels hebben, kunnen soms beter een harde gel verdragen. 

Acrygel of hybridegel is een combinatie tussen builder gel en acrylpoeder (gekend van de acrylnagels). De acrygel is ook een harde gel en kan ook gebruikt worden in dezelfde setting als de harde gel/ Buildergel. 

De soort gel die ik gebruik bij de behandeling kies ik aan de hand van de soort nagels en de toestand ervan. We kiezen uiteindelijk samen voor de beste kwaliteit en het beste resultaat zodat jij enkele weken van prachtige nagels kan  genieten.