• WhatsApp:
    0471/83.00.99
  • Adres:
    Langvoort 23, 2430 Laakdal

Get Appointment

manicure Gellak Biab Manicure- Gellak- BIAB

Handen die blijven stralen

Hieronder vind je uitleg over de diensten die ik aanbied. Ik focus mij op de natuurlijke nagel en op de algemene natural nail treatment van de handen. ik verleng de nagels niet, maar laat de eigen nagels schitteren op een kwaliteitsvolle manier. 

Bij elke verzorging van de handen is standaard een manicure inbegrepen. 

Ik probeer jou altijd de beste behandeling aan te raden die ik voor jou nagels het beste geschikt vind. niet elke behandeling is voor iedereen of voor elke soort nagel geschikt.

Manicure Uitgebreide manicure

De basis voor stralende handen

Alles begint met onze standaard inbegrepen manicure van de nagels, een essentieel onderdeel van elke behandeling van de handen. Bij mij draait alles om het verzorgen en voorbereiden van je nagels en nagelriemen maar ook om het resultaat achteraf.

De nagels worden in vorm gevijld en de nagelriemen worden opgeschoond met een elektrische vijl (frees). Alle droge plekjes en velletjes worden netjes weggehaald, waardoor je een mooie frisse set nagels hebt. Dit proces vraagt wel wat tijd en precisie, maar loont zeker de moeite. Ook voorkomen we op deze manier dat jij de neiging zal hebben om te bijten en prullen aan je vingers. Deze techniek met de elektrische vijl wordt ook wel een russian manicure genoemd. Niet gevreesd, indien een manicure goed en hygienisch wordt uitgevoerd, is dit niet schadelijk voor de handen en zal je hier ook geen nadelen van ondervinden.

Op het einde van de behandeling zorgen we voor een optimale hydratatie. We gebruiken een voedende nagelriemolie om de nagelriemen te verzorgen en we eindigen met een ontspannende handmassage met een zachte handlotion. Alles in mijn studio draait om het verwenmoment en wat “you-time” in combinatie met kwaliteit.

Contacteer mij

To Build or Not to Build?

Gellak (“not to build“) is een soort nagellak die extra stevig en hard is. Het verschil met gewone nagellak is, dat deze wordt uitgehard in een UV/LED lamp en dat deze hierdoor extra stevig is en niet afbrokkelt of snel weg is. Een goed geplaatste gellak is zeer mooi en kan tot 3 weken zeer verzorgd zijn, mits het op korte nagels wordt geplaatst. Lange nagels zijn vaak te dun en te broos om lang van de gellak te genieten, waardoor hij toch nog kleine beschadigingen geeft. Ben je goed met gellak? perfect! 

BIAB (“to build“) is een soort van gel die je kan opbouwen op de natuurlijke nagel. Je kan hiermee een natuurlijke bolling creëren en een natural look creeren die toch extra stevig is. Verlengingen worden hier niet mee gedaan. Builder gel is flexibeler tegenover harde gel (acryl) waardoor hij zich meer aanpast aan de natuurlijke nagel en de nagelgroei en -vorm positief kan beinvloeden. Mensen met dunne of kwetsbare nagels, of mensen die vaak last hebben van stukjes of loslating vooraan de nagels, kunnen met builder gel een heel goed, duurzaam resultaat krijgen. 

De builder gel kan worden voorzien van een gellak in je favoriete kleur of je kan de builder gel ook op zichzelf kiezen voor een naturelle look. 

Er zijn verschillende soorten builder gel. BIAB, Base&Build, … Al deze gels hebben hun eigen kenmerken en kunnen afhankelijk van de soort nagel worden gekozen voor een versteviging. 

Manicure uitgebreid
25

Ingebrepen bij elke handverzorging

Gellak nieuwe set
35

Bijwerking gellak inclusief in prijs

BIAB Natural Nail Treatment nieuwe set
40

Bijwerking BIAB naturelle inclusief in prijs

BIAB + kleur nieuwe set
45
Bijwerking BIAB + kleur tot 3 weken
40

Na de termijn van 3 weken is de prijs van een bijwerking hetzelfde als een nieuwe set

Nail- art klein
0,5/nagel

kleine tekeningen, effectjes 

Nail- art groot
10 +

French, ombre, chrome op alle nagels

Verwijderen gellak/ builder gel + nazorg
20
Herstel nagels tot 5 dagen*
Gratis
Herstel nagels vanaf dag 6*
3/nagel

Vanaf dag 6

*zie algemene voorwaarden