• WhatsApp:
    0471/83.00.99
  • Adres:
    Langvoort 23, 2430 Laakdal

Get Appointment

Deze voorwaarden gelden voor elke behandeling die door FoxyWolf wordt aangeboden. Bij het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Algemene info:

Mijn nagelstudio bevindt zich in mijn huis op de eerste verdieping. Je neemt de trap tot in mijn studio. Indien een trap nemen onmogelijk is, kan ik geen behandeling uitvoeren.

Parkeren kan steeds voor het huis, er is voldoende plaats voorzien. Parkeren bij de buren is verboden, uitgezonderd op uitdrukkelijke vraag.

Afspraken en annuleringen:

Afspraken worden gemaakt via het contactformulier, whatsapp, telefoon of social media. Enkel in geval van bevestiging van mij persoonlijk, is de afspraak ingeboekt. Foxy wolf beschikt niet over een online zelfboeking-systeem.

Afspraken annuleren of wijzigen kan kosteloos tot 24u voor de geplande afspraak. Dit kan telefonisch of via whatsapp/sms (gsm: 0471/83.00.99)

Annuleer tijdig je afspraak. Ik voorzie genoeg tijd om jou met mijn volle aandacht te verzorgen, en verwacht hier dan ook een respectvolle aanpak voor terug. Afspraken die niet binnen de 24u voor aanvang werden geannuleerd of bij het niet opdagen voor een afspraak, wordt 50% van de behandeling aangerekend bij de volgende afspraak. (uitzonderlijke gebeurtenissen kunnen worden besproken)

Indien je laat bent of zult zijn voor een afspraak dien je mij tijdig op de hoogte te stellen. Zo kunnen we samen kijken of de afspraak nog kan doorgaan of niet, anders wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.

Gezelschap:

Foxy wolf nagelstudio behandelt in principe geen mensen jonger dan 18 jaar.

De nagelstudio is beperkt in ruimte. Ik beschik over voldoende ruimte om max 2 personen mee te nemen naar de studio voor een behandeling.

Prijzen en betalingen:

Prijzen die worden gehanteerd binnen het salon, kunnen steeds wijzigen. Je betaal de prijs die op de website wordt weergegeven. Indien er een prijsstijging plaatsvindt wordt dit steeds vermeld op facebook, instagram en de website.

Betalingen kunnen cash of via Payconic voldaan worden en dienen meteen na de behandeling betaald te worden.

Garantie:

FoxyWolf geef een volledige garantie van 5 dagen op alle behandelingen. Mits er een beschadiging is aan de nagels binnen de 5 dagen, wordt deze kosteloos hersteld. Deze garantie geldt enkel mits de nagels zijn behandeld zoals in de rubriek “tips voor langdurige gellak pracht” te vinden achter de knop “mijn aanbod”.

Vanaf dag 6 wordt er € 3 per nagel aangerekend. vanaf meer dan 3 nagels of indien de nagels niet correct werden behandeld, wordt het standaard tarief aangerekend.

Hygiëne in het salon:

In mijn huis zijn twee honden aanwezig, zij komen in geen enkele situatie op de eerste verdieping van het huis en dus komen zij niet in de buurt van de nagelstudio. Er zijn geen dieren toegestaan in de nagelstudio.

Ik verwacht dat de klanten zelf met hygiënische handen en voeten naar de studio komen. Ik kan altijd een klant weigeren voor een behandeling. Dit kan zijn omwille van slechte hygiëne of medische aandoeningen die ik niet kan behandelen in mijn studio.

Schade, diefstal en ongevallen:

In geval van diefstal wordt steeds aangifte gedaan.

FoxyWolf is niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de klant meebrengt naar het salon.

FoxyWolf is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en/of beschadigingen op de parking voor of aan het salon.

Allergieën en reacties:

Een afgedrukte lijst met de ingrediënten van de meest gebruikte producten is steeds aanwezig in mijn nagelstudio.

Indien de klant een gekende allergie heeft voor een van de gebruikte producten, dient de klant de eigenaar van FoxyWolf hiervan op de hoogte te stellen voor de behandeling.

Indien er een ongekende reactie optreedt op een van de gebruikte producten, na de behandeling, dient de klant de eigenaar van FoxyWolf meteen op de hoogte te stellen hiervan.