• WhatsApp:
  0471/83.00.99
 • Adres:
  Langvoort 23, 2430 Laakdal

Get Appointment

Pedicure Gellak Biab Pedicure - Gellak - BIAB

De holy grail naar mooie en verzorgde voeten

Hieronder vind je de uitleg over alle voetverzorgingen. Van esthetische pedicure en gellak tot meer uitgebreide zorgen. Ik focus mij momenteel voornamelijk op de esthetische kant van de voeten, maar de gezondheid en de kleinere aandoeningen worden zeker ook behandeld. Gellak of BIAB zijn twee opties die erbij komen om de voeten echt te laten stralen. 

 

Pedicure Pedicure - Soft Feel en Firm care

De basis van de voetverzorging

 • Een pedicure is de belangrijke basis om aandoeningen en klachten aan de voeten te voorkomen. Met een goede pedicure en een goede analyse van alle klachten kan je ook andere problemen en ongemakken voorkomen en eventueel genezen. Voeten zijn tenslotte het verlengde van de lichaam maar ook de bron, je staat er op en alles gaat of staat met je voeten. 
 •  
 • Ik focus mij vooral op de esthetische kant, om met frisse, verzorgde en zachte voeten buiten te gaan, zonder klachten en zonder pijn.

  De voeten worden grondig gereinigd en de nagels en nagelriemen worden netjes opgeschoond en gevormd met een elektrische vijl (frees). Eelt wordt van de voeten verwijderd en eventuele extra ongemakken zoals eksterogen en kloven worden mee verzorgd. We werken alles af met een hydraterende voetlotion. Een vleugje verwennerij en een ontspannende voetmassage maken het compleet en geven je voeten terug alle vitaliteit die ze verdienen.

  Ik werk met kwaliteitsvolle producten van het merk Footlogix en pas deze producten toe naargelang de nood van de klant. 

Contacteer mij

Color Pedicure

Een kleurtje op de nagels, voor een echte “summer-proof” look

Wil jij graag dat tikkeltje extra? dan combineer je jouw pedicure met een gellak op de tenen. Je kan kiezen voor een gellak of BIAB op de teennagels. de BIAB kan oneffenheden wegwerken of een hol groeiende nagel weer herstellen. 

Heb je liever geen pedicure maar enkel een kleurtje op de teennagels? Dan kies je voor de “Color and Toes” Behandeling. Deze behandeling focust enkel op de teennagels en op de clean look van de gellak of BIAB. er wordt verder geen aandacht gegeven aan de verzorging van de voet. 

Gedetailleerde Zorg, met uitzonderingen:

Het is belangrijk om te weten dat onze pedicures enkel focussen op de esthetische kant en niet op de medische kant. Wij doen geen medische pedicure, hierdoor zijn er enkele zaken die we NIET aanbieden in de nagelstudio:

Verwijderen van dikke lagen eelt met mesjes  • Behandelen van ingegroeide nagels met beugels • tamponnage • Voetenbad • oncologische voeten • uitgebreide medische aandoeningen van de voeten en teennagels

Pedicure Soft Feel
35

Voor gezonde voeten met normale hoeveelheden eelt, normale teennagels, geen medische aandoeningen. 

Pedicure Firm Care
40

Voor voeten met uitgebreide eelt op de voeten, grotere of meerdere eksterogen, kloven,... + voor mensen met grote voeten (mannen)

Color and Toes
35

Incl kleine pedicure nagels 

Color Pedicure Soft
50

Soft Feel Pedicure + gellak/ BIAB 

Color Pedicure Firm
55

Firm Care Pedicure + gellak/BIAB

Verwijderen Gellak /BIAB + nazorg
15

Enkel verwijderen gellak + verzorgen (geen pedicure of andere zorgen)

Verwijderen / Bijwerken Gellak/BIAB + pedicure naar keuze
inclusief prijs pedicure
Herstel nagels tot 5 dagen*
Gratis
Herstel nagels vanaf dag 6*
3/nagel

Vanaf dag 6

*zie algemene voorwaarden